Pyragas su rabarbarais

Pamenu, kad prieš metus gaminau rabarbarų džemą, šiemet rabarbarai buvo sunaudoti pyragui.  Pyrago gamybos procese buvau tik rabarbarų paruošėjas, o vėliau stebėtojas, fotografuotojas ir ragautojas. O po visko teigiamai įvertinęs pyragą nusprendžiau, kad verta receptu pasidalinti ir su kitais. Galbūt ir jūs susigundysite išsikepti gaivai rūgštelėjusį pyragą.

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 5 rabarbarų lapkočiai (dideli)
  • 3 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
  • vanilinis cukrus
  • miltai

Gamybinis procesas

  • Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame ir supjaustome apie 1cm kubeliais. Tuomet apipilame 4 šaukštais cukraus.
  • Su cukrumi išplakame kiaušinius, tuomet supilame aliejų ir vėl išplakame.
  • Į paruoštą masę įdėti kepimo miltelius, vanilę ir miltų, kad gautųsi tiršta tešla, vėl viską gerai išmaišyti.
  • Į gautą masę sudėti anksčiau paruoštus rabarbarus su visus susidariusiu saldžiu skysčiu, ir sumaišius, papildžius miltais iki reikiamo tirštumo galiausiai supilti masę į aliejumi išteptą skardą.
  • Pyragą kepti apie 35 min. 190 laipsnių karštumo orkaitėje.

Kitas būdas kepti rabarbarų pyragą, tiesiog naudoti savo žinomą obuolių pyrago receptą, tik vietoj obuolių dėti rabarbarus.

Galerija

Susiję straipsniai

Straipsnis papildytas: rugsėjo 7, 2016

Komentarai

buy valium online without prescriptionbuy valium onlinebuy valium no prescriptionbuy valium online without prescriptionbuy phentermine without prescriptionbuy phentermine online no prescriptionklonopin online pharmacybuy valium onlinebuy phentermine online without prescriptionvalium for salebuy valium online without prescriptionvalium online without prescriptionsoma online pharmacyvalium for salebuy valium without prescriptionbuy valium onlinebuy soma online no prescriptionbuy phentermine without prescriptionklonopin online pharmacybuy valium online no prescriptionvalium for sale