Skrudinti kiaulpienių žiedai

Ingredientai

  • Ką tik nuskintų kiaulpienių žiedai su kuo trumpesniais koteliais
  • stiklinė pieno
  • stiklinė miltų
  • 1 kiaušinis
  • truputis pipirų
  • aliejaus
  • druskos pagal skonį

Ruošimo būdas ir vartojimas

Surinktus kiaulpienių žiedus pamirkyti lengvai pasūdytame vandenyje. Tuomet nusausinti, kaip galima labiau pritrumpinti apatinę žaliąją žiedo dalį, nes ji duoda kartų skonį. Pasiruošti skystą tešlą iš pieno, miltų, kiaušinio bei pipirų. Keptuvėje įkaitinus aliejų, pamirkyti po vieną kiaulpienės žiedus ir dėti į keptuvę koteliais aukšty. Kepti kol lengvai paruduoja.  Po to nusausinti aliejų  ir patiekti kaip užkandį.

Susiję straipsniai

Žymos:
Straipsnis papildytas: gruodžio 11, 2017

Komentarai