Kad arbatžolės ar žolelės ilgai būtų aromatingos ir neprarastų vertingų savybių, jas reikia laikyti sandariuose porceliano, stiklo arba fajanso induose.Trumpam arbatžoles galima suberti ir...
Žymė: Arbatos
Arbata – tai ypatingas gėrimas, ruošiamas iš džiovintų, įvairiai paruoštų kininio arbatmedžio (Thea sinensis) lapų ir pumpurų. Jie užpilami karštu vandeniu, pagardinami žolėmis,...
Pakilus temperatūrai dažnai ieškome naminių metodų pagerinti savijautą ir padėti organizmui kovoti su ligos simptomais. Štai keletas arbatų, kurias ruošiu nuo temperatūros ar peršalimo...
Mūsų gyvenimo tempui spartėjant, žmonės vis dažniau skundžiasi skrandžio spazmais, skausmu viršutinėje skrandžio dalyje, nevirškinimu, vidurių pūtimu bei kitais virškinimo trakto...
Kmynai medicinoje žinomi nuo seno. Sutrikus virškinimui, pučiant pilvui, sutrikus miego kokybei geriame kmynų arbatą. Juos kaip prieskoninius ir vaistinius augalus naudojo jau labai...