Ruduo pas mus būna tikras gėrybių metas, tačiau visi norime, kad tų gėrybių užtektų kuo ilgesniam laikui. Kartą jau rašiau apie moliūgų konservavimą žiemai (tąkart marinavome moliūgus su...
Žymė: Konservavimas
Jeigu Jums ruduo kaip ir man – marinavimo bei konservavimo sezonas, tuomet greičiausiai neatsispirsite išbandyti šį skanų receptą, kurį ruošiu jau kelinti metai iš eilės. Pasibaigus...
Rauginti kopūstai visą šaltąjį metų laikotarpį yra puikus vitaminų šaltinis, padedantis išvengti daugelio negalavimų. Juk 100 g raugintų kopūstų yra apie 30-40 mg vitamino C – beveik...
Universalus moliūgų konservavimo receptas kuris paįvairina žieminį stalą ir papuošia jį ryškiomis spalvomis – moliūgas su paprika. Ingredientų kiekiai priklauso nuo turimo moliūgo...
Seniau žmonės raugino ne tik kopūstus ir agurkus bet ir obuolius (iš tiesų tai raugino labai daug ką – net grybus ir uogas, bet apie tai gal kitą kartą). Rauginimui labiausiai tiko...
Jei po pirmųjų šalnų prisirinkote nuostabaus raudonumo putino uogų – šis receptas kaip tik jums. Siūlau pasigaminti putinų uogų sirupo, kuris padės sustiprinti atšiaurių žiemos sąlygų...
Turėdamas priskintų svarainių, kurie tokiu metu jau prinokę ir geltoni, nusprendžiau pasigaminti iš jų sirupo. Tai matyt vienas paprasčiausių iki šio čia skelbtų receptų, bet galbūt kam...